Το Regaine είναι ένα προϊόν κατά της τριχόπτωσης και της ανάπτυξης νέας τριχοφυΐας, που χρησιμοποιείται τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το προϊόν έχει τη βάση του στην δραστική ουσία μινοξιδίλη, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαστέλλει τους συρρικνωμένους θύλακες που έχουν οι τρίχες και οι οποίες αυξάνονται σε μέγεθος, αναπτύσσοντας πιο δυνατά μαλλιά με το πέρασμα του χρόνου. Ουσιαστικά, η μινοξιδίλη καταφέρνει να ενισχύσει τη ροή του αίματος προς τους θύλακες της τρίχας, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτόν το πάχος τους, ενώ την ίδια ώρα καταφέρνει να παρατείνει την ανάπτυξη νέας τριχοφυΐας. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μόνη κλινικά εγκεκριμένη αγωγή για την τριχόπτωση, η οποία είναι μη συνταγογραφούμενη.

Ο χρόνος δράσης του Regaine

Με την αγορά Regaine και την χρήση του, το προϊόν καταφέρνει σχεδόν άμεσα να αντιμετωπίσει την τριχόπτωση σε άνδρες και σε γυναίκες. Όσον αφορά την ανάπτυξη νέας τριχοφυϊας στο κεφάλι, κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά μετά από 12 περίπου εβδομάδες χρήσης του προϊόντος. Βέβαια, τα αποτελέσματα διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση και από οργανισμό σε οργανισμό και ίσως να χρειαστούν έως και 16 εβδομάδες για να είναι ορατά τα πρώτα αυτά αποτελέσματα σε κάποιες περιπτώσεις. Με τον τρόπο αυτόν, τα μαλλιά αφήνουν την φάση της αδράνειας στην οποία βρίσκονταν και εισέρχονται σε μια πιο ενεργή φάση ανάπτυξης. Σύντομα μετά τη χρήση του προϊόντος θα αρχίσετε να χάνετε πολύ λιγότερα μαλλιά και δεν θα αργήσουν στη συνέχεια να κάνουν την εμφάνισή του.

Η δράση του Regaine

Η κάθε συσκευασία που παίρνετε με την αγορά Regaine είναι για διάρκεια χρήσης 30 ημέρες όταν γίνεται χρήση μία φορά την ημέρα και διπλάσιο χρόνο όταν η χρήση του προϊόντος γίνεται 1 φορά την ημέρα. Σημειώστε πως τα μαλλιά σας δεν είναι δυνατό να μεγαλώσουν περισσότερο ή πιο γρήγορα, με πιο συχνή χρήση από 2 φορές την ημέρα. Θα πρέπει επίσης να έχετε υπόψη πως δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά τη διάρκεια χρήση του Regaine, συνεπώς μπορείτε ελεύθερα να το χρησιμοποιήσετε για όσο διάστημα θέλετε, ώστε παράλληλα να καταφέρετε να διατηρήσετε το αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο επιλέξετε να σταματήσετε τη χρήση του προϊόντος, αυτό θα έχει πιθανότατα ως αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσετε τα νέα μαλλιά που αποκτήσατε λόγω της θεραπείας, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε στο αρχικό στάδιο της τριχόπτωσης, το οποίο επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε εξαρχής. Σταματήστε πλήρως την θεραπεία σε περίπτωση που δεν δείτε ορατά αποτελέσματα μετά από 16 εβδομάδες χρήσης του Regaine ή παροδικά, μετά από συνεχή χρήση του προϊόντος για έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν είναι απαραίτητο να λουστείτε πριν την εφαρμογή του προϊόντος στο κεφάλι σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε πως τα μαλλιά σας θα έχουν στεγνώσει πλήρως πριν την εφαρμογή, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, το Regaine ενδέχεται να εξατμιστεί ή να αραιωθεί και να μην δράσει σωστά.

Πως να χρησιμοποιήσετε το προϊόν
Μετά τη αγορά Regaine η χρήση του προϊόντος είναι εύκολη και άμεση. Ξεκινήστε την εφαρμογή τραβώντας το καπάκι, απλώστε τον αφρό σε καθαρά και στεγνά χέρια, ώστε αυτός να μην λιώσει ερχόμενος σε επαφή με τα δάχτυλά σας. Υπολογίστε πως σε κάθε εφαρμογή δεν χρειάζονται περισσότερα από 1γρ. αφρού, ποσότητα που ισοδυναμεί με μισό καπάκι,. Στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν με τα δάχτυλά σας σε στεγνά μαλλιά και κεφάλι. Ξεκινήστε από το κέντρο της περιοχής όπου αντιμετωπίζετε πρόβλημα και απλώστε τον αφρό με τις άκρες των δαχτύλων σας καλύπτοντας σταδιακά όλη την επιφάνεια, με απαλό μασάζ. Για μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το Regaine δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μ3 12 ώρες να μεσολαβούν τουλάχιστον μεταξύ κάθε εφαρμογής. Σε περίπτωση που ξεχάσετε κάποια εφαρμογή, δεν υπάρχει πρόβλημα, συνεχίστε κανονικά με την επόμενη.

Παρενέργειες

Το δερματικό διάλυμα Regaine 2% περιέχει 20mg. μινοξιδίλης ανά ml, ενώ το Regaine 5% περιέχει 50mg της ουσίας. Η αγορά Regaine γίνεται σε φιάλες 60ml ή 75ml. αποφύγετε την εισπνοή του φαρμάκου, καθώς και την λήψη από το στόμα που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παρενέργειες. Λόγω της περιεκτικότητας οινοπνεύματος, το Regaine δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση που θα έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο δροσερό νερό της βρύσης. Στις ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί περιλαμβάνονται:
• Ήπιες δερματικές αντιδράσεις και τοπικός ερεθισμός
• Απολέπιση του δέρματος
• Ερύθημα
• Δερματίτιδα
• Ξηρό δέρμα
• Υπερτρίχωση σε άλλες περιοχές
• Αίσθημα καύσου
• Εξανθήματα
• Οφθαλμικός ερεθισμός και διαταραχές όρασης
• Αλλοίωση της γεύσης
• Λοίμωξη αυτιών

Αντενδείξεις

Δεν υπάρχουν γνωστές φαρμακευτικές αλληλεπιδράσεις με άλλες ουσίες και φάρμακα. Καλό είναι να η αγορά Regaine και η χρήση του προϊόντος να αποφεύγεται από πάσχοντες από υπόταση, καθώς υπάρχει περίπτωση επιδείνωσης της ορθοστατικής υπότασης σε περιπτώσεις που οι ασθενείς λαμβάνουν γουανεθιδίνη. Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε άτομα άνω των 65 ετών, ούτε η ασφάλεια χρήσης κατά την διάρκεια κύησης και θηλασμού, συνεπώς αντενδεικνύεται η χρήση σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες γυναίκες. Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα της δραστικής ουσίας επίσης σε παιδιά ή εφήβους έως 18 ετών.