Το Acomplia αποτελεί ένα αποτελεσματικό και δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο σκεύασμα, το οποίο βοηθά αποδεδειγμένα στην απώλεια βάρους. Το συγκεκριμένο φάρμακο παράγει και κυκλοφορεί εμπορικά στην παγκόσμια αγορά η φαρμακευτική εταιρία Sanofi-Aventis. Η δραστική ουσία την οποία περιέχει το συγκεκριμένο προϊόν ονομάζεται ριμοναμπάτη και αυτό που καταφέρνει με την δράση της είναι να σταματά την όρεξη για κατανάλωση φαγητού, γεγονός που οδηγεί στη συνέχεια στο αδυνάτισμα.

Η δράση του Acomplia

Ουσιαστικά το Acomplia μπλοκάρει τους υποδοχείς μιας ουσίας του οργανισμού με την ονομασία κανναβοειδές 1. Η συγκεκριμένη ουσία είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της πείνας που νιώθουμε καθημερινά, καθώς επίσης και για άλλες επιθυμίες που εκφράζονται στον εγκέφαλό μας. Με την αγορά Acomplia και την χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου καταφέρνει κανείς να τρώει λιγότερο και παράλληλα να ρίξει τα επίπεδα χοληστερόλης, επειδή το αίσθημα της πείνας είναι σημαντικά μικρότερο. Ο οργανισμός εξακολουθεί να στέλνει σήματα πείνας, ωστόσο ο εγκέφαλος δεν τα λαμβάνει. Η ανακάλυψη του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος οδήγησε σε διάφορες θεραπείες για υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα. Πράγματι, το σύστημα αυτό του οργανισμού φαίνεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της πρόσληψης φαγητού, καθώς και στον μεταβολισμό του οργανισμού.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Acomplia;

Το Acomplia είναι πολύ αποτελεσματικό σε περιπτώσεις υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων που επιθυμούν να χάσουν κιλά. Σε συνδυασμό με δίαιτα και άσκηση, το Acomplia μπορεί να αντιμετωπίσει περιπτώσεις υπέρβαρων ή παχύσαρκων ασθενών με διαβήτη τύπου 2 και ανώμαλα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις πως το συγκεκριμένο σκεύασμα περιορίζει τον κίνδυνο καρδιοαγγειακών παθήσεων. Ασθενείς με μεγάλη περιφέρεια μέσης (102εκ. στους άνδρες και 88εκ. στις γυναίκες) φαίνεται πως έχουν περισσότερα οφέλη από την αγορά Acomplia και την λήψη του.

Acomplia και κάπνισμα

Οι κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με το Acomplia δημιούργησαν ενδείξεις πως το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει καπνιστές να κόψουν τη συγκεκριμένη συνήθεια. Τα ποσοστά επιτυχίας όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν πράγματι αρκετά υψηλά, ωστόσο δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα κάποια συγκεκριμένη έρευνα για το προϊόν με αντικείμενο την διακοπή του καπνίσματος, ούτε ποτέ το φάρμακο πήρε άδεια κυκλοφορίας για τον συγκεκριμένο σκοπό σε κάποια αγορά. Εάν επιθυμείτε συνεπώς να κόψετε το κάπνισμα, υπάρχουν άλλα ελεγμένα και ενδεχομένως πιο αποτελεσματικά προϊόντα από την αγορά Acomplia που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Λήψη και δοσολογία του Acomplia

Το Acomplia πρέπει να λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, με ή χωρίς γεύμα. Η αγορά Acomplia γίνεται στη μορφή χαπιών, σε μία συσκευασία των 20mg δραστικής ουσίας ανά χάπι. Χρησιμοποιήστε ένα ποτήρι νερό για να βοηθηθείτε στην κατάποση του χαπιού. Φροντίστε να μην χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο φάρμακο για χρονικό διάστημα άνω του ενός έτους. Συνήθως η λήψη του προϊόντος γίνεται το πρωί με άδειο στομάχι, όταν ξυπνήσει ο ασθενής.

Ανεπιθύμητες ενέργειες του Acomplia

Οι παρενέργειες του Acomplia δεν είναι συχνές, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε μία ή περισσότερες από αυτές μετά την αγορά Acomplia και την χρήση του φαρμάκου. Οι κυριότερες και πιο συχνές παρενέργειες από τη λήψη του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι οι ακόλουθες:
• Νευρικότητα
• Άγχος
• Αϋπνία
• Γαστρεντερικές διαταραχές
• Ναυτία
• Ψυχολογικές παρενέργειες όπως κατάθλιψη
• Εμετός
Σημειώστε στο σημείο αυτό πως όλες οι παρενέργειες που ενδέχεται να προκληθούν και να αντιμετωπίσετε από την χρήση του Acomplia, είναι απλά και μόνο προσωρινές και όχι μόνιμες.

Αποτελεσματικότητα του Acomplia

Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα, το Acomplia θα σας βοηθήσει να χάσετε περίπου το 10% του βάρους σας μέσα σε χρονικό διάστημα 1 έτους. Οι ασθενείς που έλαβαν το προϊόν σε δοκιμές, κατάφεραν να χάσουν 6,5 κιλά, σε σχέση με 1,6 κιλά που κατάφεραν να χάσουν τα άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακο.